yritys

Softman Oy – Kumppanisi vastuullisuudessa

Kumppanisi vastuullisuudessa

Softman Oy on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen innovatiivisia IT- ja tietosuojaratkaisuja. Yrityksemme syntyi halusta auttaa tietotekniikan avulla asiakkaitamme menestymään. Perheyrityksessämme yhdistyvät vankka kokemus ja tuore näkemys, taustalla sykkii pohjalaisen yrittäjän sydän.

Kokeneet IT-asiantuntijamme tarjoavat joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Meillä on taito tuoda tehokkuutta tietojärjestelmiin ja kehittää yrityksesi toimintaa. Täsmällisesti ja aikataulussa hoidetut asiakasprojektit ovat meille normaali tapa toimia. Olemme aina tavoitettavissa ja kanssamme on helppo keskustella.

Osaavat ratkaisut yrityksesi kasvun tueksi

Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään liiketoimintaansa parhaiten sopivat tietotekniset ratkaisut, joiden avulla on mahdollista tukea yrityksen kasvua ja kehitystä. Palvelujemme tavoitteena on etsiä aina asiakkaalle tarkoitukseen sopivin kokonaisuus, mikä vaatii meiltä syvällistä toimialojen ymmärrystä.

Visionamme on tarjota asiakkaillemme ratkaisevaa etua tietotekniikan tarjoamin mahdollisuuksin. Olemme ihmislähtöinen IT- ja tietosuoja-asiantuntija, joka auttaa tehostamaan tietoturvaa ja saamaan parhaan hyödyn IT-investoinneistanne. Meille on tärkeää kehittyä jatkuvasti alallamme. Kouluttaudumme jatkuvasti, jotta hallitsemme IT-järjestelmien uusimmat ratkaisuvaihtoehdot ja tietoturvallisuuden vaatimukset. Olemme myös sertifioitu tietosuojan asiantuntija, ja meille on myönnetty GDPR-osaamista osoittava CIPP/E-sertifiointi.

Teemme työtämme intohimoisesti ja osaamiseemme luottaen. Valjastamme kaiken tietotaitomme asiakkaidemme käyttöön ja autamme saavuttamaan korkeammat vastuullisuustavoitteet sekä tehostamaan toimintaa. Kun on oman itsensä herra, voi itse valita miten asiat tehdään. Ja me teemme ne aina paremmin.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä – tehdään yhdessä yrityksestäsi vastuullisempi ja tehokkaampi!

Palvelumme

Palvelumme voidaan kiteyttää kolmeen keskeiseen teemaan:

Softman Oy:n oma Vastuuonline - pilvipalvelu

Tukee tietosuoja- ja tietoturvadokumenttien hallinnassa sekä henkilöstön osaamisen kehittämisessä.

Asiantuntijapalvelut IT:n ja tietoturvan hallintaan

Autamme yrityksiä IT:n johtamisessa ja tietotekniikan hyödyntämisessä.

Innovatiiviset ohjelmistoratkaisut

Räätälöidyt sovellukset ja modernit ratkaisut, kuten Microsoft 365 ja SharePoint-intranet.

Keitä olemme?

Perheyrityksessä yhdistyvät vankka kokemus ja tuore näkemys, taustalla sykkii pohjalaisen yrittäjän sydän.

Timo raunio

Timo raunio

Toimitusjohtaja

Tomi Raunio

Tomi Raunio

Tuotantopäällikkö