Tapamme toimia

Osaava IT-alan kehityskumppani

Kokeneet IT-asiantuntijat, halu palvella joustavasti ja taito tarjota tehokkuutta tietojärjestelmiin – näillä eväillä rakennamme parasta IT-alan palvelua yrityksille. Softman on osaava ja ammattitaitoinen IT-järjestelmien kehityskumppani, jonka palveluvalikoimiin kuuluvat muun muassa Microsoft 365 -ratkaisut sekä SharePointilla toteutetut intranet-kokonaisuudet, yrityksen tietoturvan ja tietosuojan tehostaminen, yrityksille räätälöidyt sovellukset sekä IT-konsultointi.

Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään liiketoimintaansa parhaiten sopivat tietotekniset ratkaisut, joiden avulla on mahdollista tukea yrityksen kasvua ja kehitystä. Palvelujemme tavoitteena on etsiä aina asiakkaalle tarkoitukseen sopivin kokonaisuus. Tämä vaatii meiltä syvällistä toimialojen ymmärrystä.

Täsmällisesti ja aikataulussa hoidetut asiakasprojektit ovat meille normaali tapa toimia. Olemme tavoitettavissa ja kanssamme on helppo keskustella. Meille on tärkeää kehittyä alallamme. Kouluttaudumme jatkuvasti, jotta hallitsemme IT-järjestelmien uusimmat ratkaisuvaihtoehdot ja tietoturvallisuuden vaatimukset. Olemme myös sertifioitu tietosuojan asiantuntija, ja meille on myönnetty GDPR-osaamista osoittava CIPP/E-sertifiointi.