Tehokkuutta Office 365 -palvelulla.

Office 365 sisältää paljon uusia ominaisuuksia 

1. Asiakirjat ja tiedot aina saatavilla

Pilvipalvelun ansiosta asiakirjat, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät pysyvät ajan tasalla kaikilla laitteilla.

2. Helppo yhteiskäyttö

Useat työntekijät voivat muokata samaa asiakirjaa yhtäaikaisesti. Ryhmä voi työskennellä yhdessä, vaikka sen jäsenet olisivat fyysisesti eri paikoissa.

3. Yhteisölliset palvelut

Teams mahdollistaa tiimityöskentelyn.

4. Turvallinen käyttöympäristö

Aisakirjat ja tiedot voidaan suojata käyttöoikeuksin siten, että niitä voivat käyttää vain siihen valtuutetut henkilöt.

5. Verkkoneuvottelut ja keskustelut

Kokouksien suunnittelu ja toteutus – mukaan lukien tiedostojen jakaminen ja videon käyttö – onnistuu vaivattomasti osallistujien sijainnista riippumatta.

6. Tietoturva

Osalla lisensseistä on mahdollisuus hyödyntää sähköpostin suojaamista roskapostilta ja viruksilta sekä mahdollisuus salata luottamukselliset asiakirjat.

7. Yksinkertainen ylläpito

Softman voi hallita käyttöoikeuksia ja lupia vaivattomasti sekä luoda ja valvoa sisäisiä käytäntöjä joustavalla tavalla.

8. Ennakoitavuus

Olet aina selvillä palvelun todellisista kuukausikustannuksista.

9. Päivitykset sisältyvät pakettiin

Officen ja palveluiden päivitykset ja uusimmat versiot sisältyvät aina tilaukseen, joten ohjelmistosi ja palvelusi pysyvät ajan tasalla.

10. Office myös muille laitteille

Office 365 -tilaajat voivat nyt ladata Officen myös iPadille ja muokata asiakirjoja.
 

Teams

HD-videotason tapaamiset

Sinä ja muilla paikkakunnilla oleva tiimisi voitte kokoustaa HD-laatuisella videokuvalla aivan kuin istuisitte saman pöydän ääressä. Osallistujien kuvien ja työnimikkeiden ansiosta kaikki tietävät, kuka kukin on.

Lisähyötyä kokouksista senkin jälkeen, kun ne ovat loppuneet

Työryhmän keskustelut, puhelut ja toiminnot ovat koko työryhmän nähtävissä ja keskustelut näkyvät kaikissa laitteissa, joten työryhmän jäsenet pysyvät ajan tasalla myös kokouksen jälkeen. Voit myös tallentaa kokoukset myöhempää käyttöä varten tai niille, jotka eivät pystyneet osallistumaan.

Tee tiimikokouksista tehokkaampia

Järjestä kokous tai aloita reaaliaikainen ad hoc -kokous tiedoston yhteismuokkaamiseksi tai projektin yhteistyön edistämiseksi. Käytä luonnoslehtiötä, kyselyitä, kysymyksiä ja vastauksia sekä sisäänrakennettua pikaviestintää kokousten aikana ideointiin ja yhteistyön tekemiseen erilaisten ratkaisujen löytämiseksi.

Osallistu kokoukseen missä tahansa

Ei enää väliin jääneitä kokouksia. Androidin, iOS:n, Windowsin ja MacOS:n Microsoft Teams -sovellusten ansiosta voit osallistua kokouksiin älypuhelimella tai tabletilla. Lataa valokuvia älypuhelimestasi tai suoratoista videota kokoukseen, jolloin työryhmän jäsenet näkevät saman kuin sinä. Tai katso, kuka on online-tilassa ja lähetä hänelle pikaviesti, jos haluat nopean vastauksen.

Tuo tiimit ja resurssit yhteen ja samaan paikkaan

Hanki tiimityölle keskus, jossa voitte keskustella, pitää kokouksia sekä jakaa tiedostoja ja sovelluksia. Yhdistä ihmiset sisältöön tiedostojen tallennuksen ja jakamisen avulla.

Uudista kokoustilasi

Nauti monipuolisesta, helppokäyttöisestä ja helposti hallittavasta yhteistyökokemuksesta niin pienissä nurkkauksissa kuin suurissa kokoushuoneissa. Aloita verkkokokous liittymällä yhdellä kosketuksella, heijasta se huoneen näytölle ja jaa etäosallistujille älypuhelinten tai kannettavien tietokoneiden kautta.

Excel

Analysoi dataa tehokkaasti

Älykäs Excel oppii tapasi ja järjestää tietosi, jolloin sinulta säästyy aikaa. Luo laskentataulukoita helposti mallien avulla tai itse, ja suorita laskutoimitukset modernien kaavojen avulla.

Tuo tiedot paremmin esiin

Uusien kaavioiden ansiosta voit esitellä tiedot vakuuttavasti ja voit selventää tietoja muotoilun, sparkline-kaavioiden ja taulukoiden avulla. Luo ennusteita helposti yhdellä napsautuksella ja ennusta trendejä.

Parempaa yhteistyötä

Jaa työkirjasi muiden kanssa ja käytä reaaliaikaisessa yhteistyössä aina uusinta versiota, jotta saat työt nopeammin valmiiksi. Office 365:n avulla voit työstää Excel-tiedostoa mobiililaitteella, työpöytäsovelluksessa ja verkossa.

Word

Anna sanasi kuulua

Kirjoita itsevarmasti tietäen, että älykäs teknologia voi auttaa oikeinkirjoituksessa ja kieliopissa ja jopa antaa tyyliehdotuksia. Kun työkalut ovat käden ulottuvilla, voit helposti siirtyä kynästä ja paperista digitaaliseen käsinkirjoitukseen ja muokata tekstiä intuitiivisesti.

Pysy ajan tasalla

Saat kaikki tarvitsemasi tiedot kirjoittaessasi poistumatta Wordista, olipa kyse tiimikaverin PowerPoint-diasta, siteeratusta tutkimuksesta tai LinkedInistä saatavasta tiedosta, mikä auttaa vakuuttavan ansioluettelon laatimisessa.

Parempaa yhteistyötä

Tee reaaliaikaista yhteistyötä missä tahansa. Jaa asiakirjasi painikkeen napsautuksella ja kutsu muita muokkaamaan reaaliaikaisesti tai lisäämään kommentteja. Kaikki voivat tehdä yhdessä enemmän riippumatta haluamistasi kieli- tai helppokäyttötoimintoasetuksista.