©2020 by Softman, Vaasa, 050 550 2244

5 Office 365 lisäominaisuutta mitä yrityksen ainakin kannattaa hyödyntää

  1. Teams-palaverit ja Teams-videopuhelut

  2. MDM mahdollistaa mobiililaitteiden hallinnan

  3. MFA eli mobiililaitteella toteutettava kirjautumisen lisävahvistus on tärkeä osa tietoturvallista käyttöä

  4. SharePointilla toteutettava Intranet-sivusto 

  5. Tiedostojen jakaminen sisäisille tai ulkoisille käyttäjille

Office 365 -palveluun kuuluvia lisäominaisuuksia​​

Office 365 -palvelun hintaan sisältyy useita ominaisuuksia, joita ei normaalisti osata hyödyntää. Niiden käyttöönottaminen lisää tietotekniikan hyödyntämismahdollisuuksia ja tietoturvaa.

SharePoint

Microsoft SharePoint mahdollistaa yrityksen sisäisen intranet-ratkaisun toteuttamisen. Lisäksi se tarjoaa erinomaisen tiedostohallintapalvelun. Perinteiset tiedostopalvelimet voidaan nyt korvata yrityksen käyttöön toteutetulla SharePoint-ratkaisulla.

MDM

MDM eli Mobile Device Management mahdollistaa yrityksen Office 365 palveluja käyttävien mobiililaitteiden etähallinnan. MDM pakottaa mobiililaitteeseen pin-koodin, tietojen salaamisen ja muita tietoturvaa parantavia asetuksia. Varastettu tai kadotettu mobiililaite voidaan myös etätyhjentää palvelua hyödyntäen.

MFA

MFA eli Multi Factor Authentication on tärkein Office 365 tietoturvan parantaja. MFA pyytää uuden laitteen ja uuden ohjelmiston käytön yhteydessä kirjautumisen hyväksyntää mobiililaitteen MFA apilla. Mikäli tällaista hyväksyntää ei anneta niin kirjautuminen ei onnistu.

Teams

Microsoft Teams mahdollistaa sähköiset palaverit, videopuhelut ja tiimin yhteisten tiedostojen tallennusmahdollisuuden.

Softman auttaa

Softman toteuttaa Office 365 palvelua hyödyntäviä SharePoint-ratkaisuja. Vaasa ja Seinäjoki ovat toimintamme lähialueita mutta toimimme koko Suomessa. Palveluiden käynnistyksen yhteydessä asiakkaille otetaan käyttöön myös kaikki tärkeimmät tietoturvaa parantavat Office 365 toiminnallisuudet.

Lisätietoja: Timo Raunio 050 550 2244.

Esimerkki intranetin etusivusta.

Intranet mobiililaitteella

Haluatko kuulla lisää?
Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.